Het initiatief

Een bijzonder moment, een bijzonder idee en voor een goed doel.

Jumping For Cancer is een actie van verschillende springruiters die zelf in het verleden een familielid of kennis hebben verloren aan kanker.

Jumping For Cancer 2018 zal georganiseerd worden door verschillende springruiters namelijk Luca Holthuisen,Stefan Engels en Claudia Relouw en in samenwerking met Equestrian Centre de Peelbergen, die samen een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is. De actie Jumping For Cancer is hoop uitdragen voor genezing van kanker. Hoop is het belangrijkste kapitaal van onze samenleving.

Samen staan we sterk

Jumping For Cancer heeft jullie deelname hard nodig, met elkaar bundelen we onze krachten om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren die geraakt zijn door kanker. Met medewerking van Equestrian Centre de Peelbergen proberen wij op deze manier mensen met kanker een warm hart te toedragen.

Spring je mee?
Meer dan Springen                                     Afbeeldingsresultaat voor equestrian centre de peelbergen

In de strijd tegen kanker ervaren patiënten en hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Ertegen vechten lijkt zinloos. Daarom komen wij in actie voor het KWF Kankerbestrijding.

Jumping For Cancer is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht: kracht putten uit emotie. Hiermee zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk onderzoek kan worden verricht om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Onder het motto “Samen staan we sterk” accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Dit geldt voor alle deelnemers die met ons meedoen aan Jumping For Cancer, (Samen springen we kanker de wereld uit). De sponsoren (die met hun donaties onze onderzoeken mogelijk maken), de artsen (die nooit mogen stoppen met het aanwenden van al hun kennis en vaardigheden om leven voor patiënten zo draaglijk mogelijk te maken) maar het meest natuurlijk voor patiënten zelf (ze strijden om met passie te leven…).

Op zaterdag 17 maart 2018 gaan wij voor de vierde keer de uitdaging aan om samen dit springevenement tot een groot succes te maken bij Equestrian Centre de Peelbergen.

Mogen wij op u rekenen?

Doe mee aan dit prachtige spring evenement en laat je gevoel spreken, het leven is te mooi om er vroeg mee te stoppen. Stap daarom deze dag samen met alle deelnemers op het paard, we zetten in gedachte een dierbare achterop en springen samen een parcours, de herinneringen aan onze dierbaren worden sterker en de hoop op overleven eveneens. Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en deel met ons een sportief weekend . Jumping For Cancer is een nieuw initiatief binnen de springsport in Nederland, waar ook u als springruiter bij wil horen.

Wij geven niet op in het werven van deelnemers voor Jumping For Cancer, geeft U niet op en doet U mee?

Samen springen, in de strijd tegen kanker!

Met als doel: Kanker de wereld uit!